fbpx

Tag til Thy og oplev..

Det er vildt dejligt, at I er med til en koncert eller et foredrag på Høloftet. Og når I nu er kommet helt til Nordvest, synes vi da, at I skal blive lidt længere. Her er nemlig også mange andre unikke kulturoplevelser og masser af skøn natur.

Regelbau – en kunsthal for international samtidskunst i hjertet af Skandinavien

Regelbau 411 er en kunsthal for international samtidskunst i Oddesund – på den sydlige spids af halvøen Thyholm. Kunsthallen har til huse i bunkere fra 2. verdenskrig. Der fokuseres på stedsspecifik lyd-, lys- og videokunst..

www.regelbau411.dk

 

Billede fra Regelbaus hjemmeside

Struer Museum

Struer Museum er et statsanerkendt museum som specialiserer sig i følgende emner:

  • Byen og fjorden
  • Jernbaneknudepunktet
  • Johannes Buchholtz; digteren i Struer
  • Bang & Olufsens og lyd- og billedmediernes kulturhistorie
  • Limfjorden på lærred

www.struermuseum.dk

 

Billede fra Struer Museums Facebookside

Cold Hawaii – et surfparadis i Klitmøller

Cold Hawaii er surfernes betegnelse for kyststrækningen i Thy mellem Agger i syd og Hanstholm i nord, hvor der er intet mindre end 31 gode surfspots. Cold Hawaii har fået sit navn, fordi området har nogle helt særlige vindforhold, der minder om dem fra Hawaii.

Området i Thy har i dag nærmest udviklet sig til en lille surferkoloni og surferne, der i dag bor i Klitmøller, har skabt et spændende miljø og givet nyt liv til byen, og det er en oplevelse værd at tage på besøg her

www.visitnordjylland.dk/cold-hawaii-klitmoeller

 

Billede fra visit Nordjyllands hjemmeside

Agger og Vesterhavet

Heavy Agger og Ladywalk. Måske er det disse to ting, som I tænker på, når møder bynavnet Agger.. Men der er mange andre fine ting i og omkring Agger. Tag en tur derud og oplev Vesterhavet – om det er i sommersol eller det er i stiv kuling en novemberdag. Det unikke ved Agger er dens placering ved både hav, sø, skov og fjord.

www.visitagger.dk

 

Billede fra visit Aggers Facebookside

Bovbjerg Fyr – et fyrtårn, et kulturhus, en café, en oplevelse

Bovbjerg Fyr er også et kulturhus – både i den smalle og ikke mindst i den brede betydning af ordet “kultur”.  

I kan høre klassisk kammermusik og opleve avanceret teater ligesom I kan møde et stort og broget udvalg af folkelige aktiviteter. Billedkunst, musik, dans, teater, events, foredrag – det er nogle af overskrifterne. Inden for dem er der vide rammer for hvad der kan lade sig gøre.

På Bovbjerg Fyr kan I også få jer en frokost eller en kop kaffe, ovenpå en evt. vandretur på kysten omkring FyretThy og oplev

www.bovbjergfyr.dk

 

Billede fra Bovbjerg Fyrs hjemmeside

Sydthy Kurbad – har tænkt på det hele

800 m2 ren og skær velvære, som kun er ude på én ting – nemlig at forkæle og pleje jer i helt fantastiske omgivelser

De professionelle behandlere tilbyder blandt andet massage og ansigtsbehandlinger. Der er adgang til 3 saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk m/fodbad, koldtvandsrum, 2 infrarød kabiner og stort massagebassin (36 gr.) med stjernehimmel.

Og i Kurbadshaven “De 4 årstider” tilbydes bl.a. på udendørs sauna med glasbund, der er bygget på pæle i en sø med guldfisk. Derudover er der 6-personers spa, vildmarksbad samt svedetipi. Der er desuden stole, borde og solvogne på terrassen. Der er altid blomster og buske, der blomstrer hele året rundt, deraf navnet “De 4 årstider.”

www.sydthy-kurbad.dk

 

Billede fra Sydthy Kurbads hjemmeside

Smag på Nordvestjylland

Når I nu forkæler jer selv med nogle dage eller et længere ophold hos os i Thy og Nordvestjylland, må I absolut også smage på vores køkken og specialiteter. Vi har nogle ganske særlige anbefalinger, som virkelig har fokus på lokale råvarer.

Stenbjerg Kro – kromutter Hennys fantastiske køkken


Et af de friskeste og smukkeste fiskerlejer på den Jyske Vestkyst er Stenbjerg, der ligger som en lille frugtbar, grøn enklave, midt i Nationalpark Thy, omgivet af de karakteristiske marehalmsklitter på alle sider med duft af saltfrisk hav, gran- og fyr plantage og frodigt agerland.

Midt i fiskerbyens hjerte ligger Stenbjerg Kro, der med kromutter Henny Mortensen har taget Nationalpark THY alvorligt, og bragt de lokale råvarer ind i sit køkken. En stor oplevelse venter jer – til frokost eller aften

www.stenbjerg-kro.dk

 

Billede fra Stenbjerg Kros Facebookside

Restaurant Værftet, Struer – med fokus på råvaren


Værftet på Havnefronten i Lydens By Struer er en ung restaurant i rivende udvikling. Her kan I få en skøn aften i måske danmarks flotteste restaurant med de skønneste omgivelser – lige i vandkanten

Værftet bestræber sig på at bruge så mange danske råvarer som muligt.

www.cafevaerftet.dk 

Billede fra Værftets Facebookside

Tambohus Kro – udsøgte smagsoplevelser

Forkæl dine smagsløg med et besøg i vores velrenommerede restaurant. Her er plads til at læne sig tilbage, nyde den enestående smukke udsigt over Limfjorden og Jegindø  og ikke mindst lade sine smagsløg pirre af vore dygtige kokke. Menukortet byder på alt fra traditionelle, danske kroretter til månedens gourmetmenu – alt fremstillet af sæsonens bedste, friske råvarer.

www.tambohus.dk

 

Billede fra Tambohus Kros Facebookside


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os