fbpx

Struer - Lydens by

Thyholm er beliggende i Struer kommune, og dermed er vi en aktiv del af af Lydens By.

Ideen om Lydens By opstod tilbage i 2008 og har langsomt udviklet sig til at blive en massiv satsning på at skabe en ny udviklingsplatform for Struer Kommune.

Man kan ikke komme uden om, at Bang & Olufsen har sat sine meget tydelige fodaftryk i Struer Kommune og i nabokommunerne. I den periode, hvor virksomheden havde flest ansatte, var antallet oppe på næste 4000 medarbejdere, og selvom det i dag er betydeligt færre, så har Bang & Olufsen været med til at præge både byen, kommunen og mange af de mennesker, der bor her.

Med andre ord: Mange Struerboere er flasket op med lyd og musik. Og det sætter sit præg på byen.

Lyden er med mange steder:

  • Rigtig mange virksomheder tager sit udspring i Bang & Olufsen. Bedst kendt er nok Harman, som i dag er ejet af Samsung.
  • I Struer kommune arbejdes med lyd i omsorgsarbejdet med ældre og demente, samt i behandlingen af psykiatriske patienter.
  • Struer Kommune skiller sig for eksempel ud fra mange andre kommuner, fordi der findes bemærkelsesværdigt mange kor, bands og amatørorkestre.
  • Lyd er også et omdrejningspunkt i kommunens byudvikling.
  • Struer kommunes folkeskoler arbejder naturligt med lyd i undervisningen.
  • I både Struer by og i landsbyområderne er der et overordentligt stort udbud af musikarrangementer. Kulturinstitutioner og foreninger tilbyder et unik og flot program.

Visionen for Lydens By er at gøre Struer kendt nationalt og globalt for sit lydmæssige DNA og øge attraktionsværdien for området. Her spiller Høloftet en ikke uvæsentlig rolle. Vores lille intime scene gør en forskel og tilbyder noget ganske særligt. Høloftet tiltrækker ofte branchens store navne og det fordrer mange gæster. Dels gæster fra lokalområdet men i høj grad også gæster langt væk fra – som grundet spillestedet på Thyholm måske besøger Nordvestjylland for første gang. Og vi har så meget at byde på..

Gå på opdagelse på www.lydensby.dk

Alle billeder er fra Struer Lydens Bys facebookside


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os