fbpx

SØS FENGER TRIO

Lørdag, 6. april 2019
Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen.

At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer. Der venter sikkert for os alle en uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes TRIO, og mon ikke vi kommer til at høre sangene fra Søs hit-katalog som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen” for ikke at glemme hits som ”Du Er” og ”Jeg Elsker dig”.

Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikummet på Høloftet, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Køb her billet til koncerten kl 20.00.


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os