fbpx

SIGNE SVENDSEN

6. marts 2020 – kl. 18.00
Signe Svendsen har en helt særlig plads på Høloftet, og til marts vender hun igen forbi – med helt nye sange og gode fortællinger. 

Signe går på scenen med et sjældent nærvær og en evne til at røre sit publikum. Hendes stemme står klart og stærk og hun er en sikker entertainer. Om det at optræde solo siger hun:” Der er så meget på spil, når man går alene på scenen. Publikum er min makker og det er sammenmed dem, det hele skal bygges op. Det kan være ret intenst, men også ret interessant at mødes lige dér, hvor ting bliver nære og sårbare.” 

Og på Høloftet ved vi det, for vi har oplevet det nogle gange. Ja, faktisk debuterede Signe solo på vores lille scene, og skubbede Høloftet i gang. 

Så det er en god ven, der vender tilbage.  

Aftenen indledes i øvrigt med en stor fiskebuffet, og vi er heldige at have vores vinbonde Mark fra huset Aimestentz i Alsace med os denne aften. Han vil selv være i baren og introducere aftenens vine… 

Så det bliver en aften med alt det fine. Skønne vine fra Alsace, fiskebuffet og solokoncert med Signe Svendsen. 

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk
Hvordan foregår Picnic på Plænen-koncerterne?

Vores Picnic på Plænen koncerter foregår på plænen bag Høloftet. Koncerterne er med siddende publikum, og vi har stillet en stol klar til dig, når du kommer. Hvis du ønsker at sidde ved et klapbord eller lignende, skal dette selv medbringes.

Ved ankomst får du udleveret både en mad-billet og en dessert-billet, som begge kan indløses. Du får også udleveret al nødvendig service. Drikkevarer kan tilkøbes i vores bar, Møddingsplanken. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller eget mad til arrangementerne.

Hvis du er på udkig efter overnatningsmuligheder i nærheden efter koncerten, så kig gerne på siden Overnatning. Der er vi kommet med nogle bud.

En uge inden koncerten skriver vi ud til alle gæster med information om praktik og seatning. Du kan sagtens komme til at sidde sammen med venner, som har købt billet til samme arrangement. Dette og meget andet vil du få mere at vide om i mailen, vi sender ud.


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os