fbpx

Rosato Release med Lorenzo og koncert med Alvad & Wirsen

Rosato Release – fredag d. 25. marts 2022
I oktober gik vi og plukkede sangiovesedruer hos deres gode ven Lorenzo i Toscana. Høsten på vingården Antico borgo di Sugame kom igen i hus og endnu engang var vi med på plukke-holdet – en tradition som vi faktisk har praktiseret i snart 20 år.

Snakken mellem vinrækkerne faldt naturligvis også på, om Lorenzo ikke igen skulle tage turen til Danmark i det spæde forår, når roséen blev klar. Så kunne han frigive den for de mange gode kontakter, han efterhånden har fået i landet. ’I miss Denmark – why don’t we do a Rosato Release?’ Og den idé var vi absolut med på…

Hvad skal vi kalde det?
Så fredag d. 25. marts er Lorenzo klar til at servere sine nye årgang Rosé på Høloftet. Men vi har besluttet, at det skal blive en særlig ’velkommen tilbage til Danmark’ for Lorenzo, og derfor vil aftenen også indeholde musik.

Vi inviterer til en aften, som egentlig er lidt svær at beskrive – eller i hvert fald at sætte i bås. For udover, at Lorenzo gi’r et glas og fortæller om sine vine, har Høloftet inviteret nogle af vores andre venner – Anna Wirsen og Christian Alvad, som vil bede aftenens gæster følge med på et oliven-eventyr i SydItalien. Anna og Christian fortæller nemlig i anekdoter, musik og toner om de glæder, besværligheder og fuldstændigt barokke situationer man kan havne i, når man bliver ejere af en 1.4 hektar olivenlund- med medfølgende ruin – for det er de blevet.

Så det bliver en aften med det hele. Der skal smages olivenolie og vin, nydes et italiensk inspireret måltid, lyttes til skønne fortællinger og viser samt nyde uovertruffent guitarspil…

Vi kunne kalde det højskoleaften, forbrugeraften, vin-og olivenoliesmagning, koncert eller

  • En Vinaften med Lorenzo Miceli indeholdende en musikalsk fortælling om olivenolie med Anna Wirsén og Christian Alvad

Der er kun dette at sige: Benvenuti til en skøn aften på Høloftet.

Musikken
Anna Wirsén er en svensk sangerinde med rødder i den nordiske visetradition. Hendes sange rummer en blandning af poetiske viser og hverdags-køkkenbordsrealisme.

Der er egne texter, og guldkorn fra Vreeswijk og Taube såvel som fra nutidige sangskrivere. I blandningen af alt fra kærlig sort humor, alvor, vemod, romantik og ind imellem en portion galskab, lades ingen uberørte.

Annas CD, Vardagsballerina er blevet til i samarbejde med musikere fra Norge og Danmark. Ikke bare har albummet fået fremragende anmeldelser, men blev også nomineret til årets vise-album af de svenske pladeselskaber.

Christian Alvad er en erfaren komponist og musiker, og anderkendt som en af landets bedste akustiske guitarister. Hans karakteristiske guitarspil, en melodisk strengeakrobatik med rødder i folk, blues og gospel, er solidt plantet i den nordiske tradition. Med små humoristiske fortællinger skaber han scenografien til sin musik, altid i tæt kontakt med sit publikum.

Christian har en vidtspændende baggrund. Han har indspillet musik med sherpaer i Himalaya, produceret tv-serie om slædehunde fra Alaska og udgivet sange i mange sammenhænge, bl.a. Højskolesangbogen. Som soloartist har han spillet utallige koncerter i Danmark og Europa.

Han har udgivet 12 solo-cd’er hvoraf de fire sidste er blevet nomineret til Award ved DMA folk.

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os