PICNIC PÅ PLÆNEN - JACOB DINESEN

Lørdag, 31. juli 2021 

Der er en weekend i sommeren 2020, som altid vil stå klart i erindringen. Den magiske augustweekend, hvor en af de største stjerner i Danmark gav en unik og ganske særlig koncert på plænen foran Høloftet.

Vejret var smukt, Picnickurven og de kolde øl og liflige rosé’er blev nydt, og så kom han på Scenen – Jacob Dinesen. Vi lovede hinanden, at vi ville gemme oplevelsen i vores hjerter. Men nu er det helt fantastiske sket. Den unge sønderjyde med den store stemme vil gerne tilbage… og det skal han ha’ en kæmpe tak for!


MUSIKKEN

Jacob Dinesen er et af de absolut hotteste navne på den danske musikscene. Han sælger ud overalt, og synes kun at blive bedre og bedre. Han har på rekordtid erobret alle spillesteder og festivals, og både medierne og publikum er vilde med Dinesen, som med sin musik samler fans på tværs af alle generationer. Han har udgivet 3 studiealbums og har modtaget først guld og senere platin for albummet Brace Against The Storm, som desuden røg helt til tops på albumhitlisten i lang tid.


MADEN

Det bliver en juliaften med glædeligt genhør, og som altid indledes aftenen med spisning. I år er vi stolte over at kunne annoncere, at maden i 2021 bliver leveret af Tambohus Kro. Der udleveres både en picnictallerken samt en dessert.


Årets Picnic på Plænen Menu:

Frikadeller med marineret kartoffelsalat med hjemmesyltede hvide asparges, radiser og sommerløg. 
Kold porre-bacon tærte toppet med krydderurtesalat.

Dessert
Jordbær-rabarber trifli med vaniljecreme, makroner og flødeskum.


TRANSPORTEN

I år har vi lavet aftale med Venø-bussen om transport til og fra Høloftets Plæne. Vælg koncertbilletten inkl. BUS – merpris kun kr. 100,-

Ruten ser således ud:

Afgang fra..
Holstebro Banegård 17.00,
Struer Banegård 17.20,
Spar, Humlum 17.40

Ankomst Høloftet kl. 17.55
Bussen kører retur fra Høloftet kl. ca. 22.30

 

 

 
 
Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os