Per Worm spidder samfundet i ord og sange

Fredag, 11. oktober 2019
Den nordjyske humorist og sangskriver vender tilbage til Høloftet

Sangeren, sangskriveren og humoristen Per Worm var en kæmpestor oplevelse, da Høloftets Venner i februar i år afholdt generalforsamling. Deltagerne oplevede en troubadour, der med anekdoter og skarpe iagttagelser – leveret med timing, præcision og underspillet nordjysk humor, kunne tryllebinde et publikum.

“Jeg spiller for meget musik til at være stand-upper, og snakker for meget til at være musiker,” udtalte Per Worm ydmygt fra den lille scene på Høloftet. Men hans stil faldt i gæsternes smag, og der var på aftenen megen snak om at gentage successen med et visit på Thyholm.

Worm er opvokset i den traditionelle hippiefamilie med en keramiker-arbejdende alenemor på et nedbrudt landbrug i Hirtshals.
Han droppede ud af gymnasiet for at gå direkte over til VUC, fordi han ville have sin SU og gode nok karakterer til at komme ind på det klassiske konservatorium. Han fik sin uddannelse som klassisk guitarist – for så at blive sangskriver.

I 2011 udkom debutalbummet ‘Opsang’ og Worm vandt samme år Zulu Comedy Slam. Han har siden samarbejdet med storytellers og oplægsholdere og turneret med blandt andet Allan Olsen og Pretzmann/Tolsgaard.

 En aften med Per Worm er mere opsang end popsang, og kombinationen af de gode grin og den bagvedliggende alvor i budskaberne gør, at man virkelig får noget med sig hjem.

 Vi er vildt glade for at byde Per Worm velkommen tilbage – en skøn aften venter. Og vi indleder naturligvis aftenen med en koncertbuffet fra Gl. Amstrup slagteren.

 

Kan jeg bytte eller refundere min billet?

Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?

Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.

Hvordan seater I?

Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.

Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?

Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på mail@hoeloftet.dk 
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.

Er stedet handicapvenligt?

Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på mail@hoeloftet.dk 


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os


Oplysningslinks
Cookies
Privatlivspolitik