fbpx

NORTHERN ASSEMBLY

Lørdag, 26. oktober 2019

Netop historiefortælling er en kerneværdi i NORTHERN ASSEMBLY, som består af sangskriverduoen Andreas Bevan og Dina Danielsdatter, der begge er vaskeægte verdensborgere. De er opvokset alle andre steder end i Danmark – fra den idylliske engelske landsby, til Atlanterhavets vilde Færøerne, til de smukke norske fjelde og til Afrikas højland i Etiopien.

NORTHERN ASSEMBLYs noget uklare fornemmelse af hvor ’hjem’ er, giver perspektiv til deres sange som fortæller om hjemve, om at længes og søge efter håb og fred. I samspil med Jens Hedegaard og Jesper Smalbro skabes der i NORTHERN ASSEMBLY skøn melodisk nordisk folkmusik, der leder tankerne hen på sangskrivere som Simon & Garfunkel og bands som Mumford & Sons.

Med smittende spilleglæde og stærk sangskrivning som nogle af deres åbenlyse kvaliteter, er Northern Assembly et af øjeblikkets rigtig gode bud i den moderne folk, der virkelig går sin sejrsgang både herhjemme og internationalt i disse år.

 

”Det er meget levende og troværdigt og med en dejlig kommunikation med publikum. Mennesker, man får lyst til at lære at kende” (Gaffa).

 

Vi giver naturligvis igen mulighed for at starte aftenen med vores Koncertbuffet


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os