fbpx

Northern Assembly

Fredag d. 15. oktober 2021 – kl. 18.00

Om nogen mestrer Northern Assembly historiefortællingens kunst! Det oplevede vi i 2019, da det 4-mand store orkesters gæstede os for første gang. Det var en intens aften med de smukkeste vokaler, og en musikalsk oplevelse, der sad i os meget længe. Nøj, hvor er vi glade for, at de 4 dygtige musikere igen kommer forbi.  

De autentiske folkelige toner bliver båret af medrivende beats, kontrabas, guitar og klaver, mens dansk/færøske Dina Danialsdottir og bristiske Andreas Bevan på guitar og sang i front trækker publikum ind med deres smukke harmonier og ikke mindst indlevende historier.

Northern Assembly slår sine folder omkring de to sangskrivere Dina Dánialsdóttir og Andreas Bevan, som begyndte at skrive musik sammen i 2013, drevet af en fælles passion for god, oprigtig historiefortælling og varmglødet håndspillet musik. I 2014 kom bassist Jesper Smalbro og trommeslager Jens Hedegaard til og den danske kvartet udgav derefter deres debut-EP “Northern Assembly” senere samme år. Et par udsolgte shows skabte hurtigt en dedikeret og lokal fanbase i deres hjemby Aarhus.

Efter at have vundet Fatter Eskil prisen i 2015, fik bandet national interesse og gæstede festivaler rundt omkring i landet efterfulgt af en turné i Schweiz. I januar 2018 udkom bandet med debutalbummet “Death Won’t you marry me?” som blev fulgt af en Danmarks-turné – med blandt andet Tønder Festival og SMUKfest på plakaten. Og det var ikke kun Danmark, der fik øjnene op for Northern Assembly’s kvaliteter. Også i Sydkorea vakte orkesterets indie/folk-lyd interesse, hvad førte til endnu en succesfuld turné. I 2019 kom kvartettens andet album ”Closer Together”, som  blandt andet modtog fem stjerner fra musikmagasinet GAFFA, og derudover blev et af årets mest afspillede albums på P5.


Northern Assembly har igennem årene spillet over 150 koncerter i ind- og udland,  hvor de har høstet stor anerkendelse for deres stærke sangskrivning, storeladende produktioner, nærværende performances, humor og historier, og utrolig velklingende harmonier. 
Det er medvirkende til at placere dem i den absolutte top af den talentfulde, danske folk-scene, der i disse år gennemgår en renæssance, hvor de udmærker sig som et orkester, der formår både at forny genren og fængsle publikum på én og samme tid. Så vær klar på, at du bliver både rørt og imponeret, når Northern Assembly indtager Høloftets scene d. 15. oktober.

Aftenens menu består af dansk kalve culotte stegt med rosmarin og hvidløg, risede svampe, spidskål og rødløg. Årstidens salat med mild Dijon dressing, ristede kartofler og rødvinssauce.

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk
Hvordan foregår Picnic på Plænen-koncerterne?

Vores Picnic på Plænen koncerter foregår på plænen bag Høloftet. Koncerterne er med siddende publikum, og vi har stillet en stol klar til dig, når du kommer. Hvis du ønsker at sidde ved et klapbord eller lignende, skal dette selv medbringes.

Ved ankomst får du udleveret både en mad-billet og en dessert-billet, som begge kan indløses. Du får også udleveret al nødvendig service. Drikkevarer kan tilkøbes i vores bar, Møddingsplanken. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller eget mad til arrangementerne.

Hvis du er på udkig efter overnatningsmuligheder i nærheden efter koncerten, så kig gerne på siden Overnatning. Der er vi kommet med nogle bud.

En uge inden koncerten skriver vi ud til alle gæster med information om praktik og seatning. Du kan sagtens komme til at sidde sammen med venner, som har købt billet til samme arrangement. Dette og meget andet vil du få mere at vide om i mailen, vi sender ud.


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os