fbpx

JULEKONCERT MED MARIE CARMEN KOPPEL

Lørdag, 26. november 2022

Hvor har vi tit sagt: Skulle vi nu engang lave sådan en rigtig julekoncert, så ku’ vi da kun drømme om, at det blev med Danmarks gospel- og souldiva – Marie Carmen Koppel

Og nu er drømmen gået i opfyldelse. Lørdag d. 26. november inviterer vi til fællesspisning og julekoncert med hjertevarm julestemning.

Om Marie Carmen Koppel

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturne der bringer hende rundt i landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske carolls og juleklassikere.

Høloftet vil denne aften blive fyldt med lun julestemning og musikalitet på internationalt niveau, når Marie Carmen Koppel fortolker alle jule klassikerne som bl.a Silent night, White Christmas og Have Yourself a Merry Little Christmas. Marie Carmen Koppel synger sig igennem smukke, intense og store ballader men er også omkring det mere jazzede, svingende og legende, Musikalsk bakkes hun, udover guitaristen, op af sin bror Benjamin Koppel.

Om aftenen på Høloftet

Vi indleder naturligvis aftenen med at spise sammen. Aftenens anretning har selvfølgeligt et vist ’julet’ udtryk.

SÅ tag vennerne med til en vidunderlig aften, hvor der nærmest er garanti for julestemning i alle hjerter.

 
 
 
Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk