fbpx

JACOB DINESEN SOLO

 

Onsdag d. 16. februar 2022 kl. 18

Det er helt eksklusivt og aldeles vildt! Høloftet har fået en sand ven, det ved vi nu… Og vi er mega stolte over også at kunne tilbyde jer denne enestående oplevelse.

Når de gode musikere besøger os, vores scene og Høloftets dejlige publikum, sker det ikke sjældent, at snakken falder på, at besøget må gentages. Efter et par somre med vidunderlige Jacob Dinesen på besøg til Picnic På Plænen gav han også udtryk for, at det kunne være helt specielt at få lov at lave en eksklusiv aften inde på Høloftet… Det ville uden tvivl et scoop, tænkte vi, men vidste også, at Jacob er på vej mod de allerstørste scener og med sit band i ryggen. Nok ikke, tænkte vi. Det kan jo ikke lade sig gøre! Men så kom henvendelsen. ’Skal vi lave den aften på Høloftet?’ Vi fik med det samme landet en aftale om onsdag d. 16. februar 2022, og fik også aftalt, at det måtte blive en aften, vi ikke smed i den lokale avis, men satte i salg først til Høloftets Venner! Og det gør vi så nu! Jacob Dinesen er et af de absolut største navne på den danske musikscene. Han sælger ud overalt, og han synes kun at blive bedre og bedre. Han er netop nu særdeles aktuel med udgivelsen ’The Jokers Hand’. Den unge sønderjyde har på rekordtid erobret alle spillesteder og festivals, og både medierne og publikum er vilde med Dinesen, som med sin musik samler fans på tværs af alle generationer.

Vi indleder som altid aftenen med at spise sammen, og denne aften er det Høloftets koncertplatte med diverse tapasspecialiteter, der serveres.

 

 
 
Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk
Hvordan foregår Picnic på Plænen-koncerterne?

Vores Picnic på Plænen koncerter foregår på plænen bag Høloftet. Koncerterne er med siddende publikum, og vi har stillet en stol klar til dig, når du kommer. Hvis du ønsker at sidde ved et klapbord eller lignende, skal dette selv medbringes.

Ved ankomst får du udleveret både en mad-billet og en dessert-billet, som begge kan indløses. Du får også udleveret al nødvendig service. Drikkevarer kan tilkøbes i vores bar, Møddingsplanken. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller eget mad til arrangementerne.

Hvis du er på udkig efter overnatningsmuligheder i nærheden efter koncerten, så kig gerne på siden Overnatning. Der er vi kommet med nogle bud.

En uge inden koncerten skriver vi ud til alle gæster med information om praktik og seatning. Du kan sagtens komme til at sidde sammen med venner, som har købt billet til samme arrangement. Dette og meget andet vil du få mere at vide om i mailen, vi sender ud.


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os