fbpx

IRISH MYTHEN

Fredag, 2. oktober 2020 – kl. 18.30
Et af de helt store internationale navne inden for Folk og sangskrivning gæster Høloftet.

For et par år siden dukkede den Irsk/Canadiske sangskriver op med sin guitar og sangstemme på Tønder Festivalen. Hun blæste alt og alle omkuld med sin vokal og guitar, og i 2019 var hun alles helt store oplevelse i Tønder. Hendes både rå men også blide stemme gør, at hun kommer langt ud over scenekanten.
Med sine tekster og sublime guitarspil rammer og rør hun sit publikum ud over det sædvanlige.

Irish Mythen turnerer flittigt i Canada, USA, Europa samt ikke mindst Australien, som hun har besøgt utallige gange. Hun er, med årligt 180 jobs rundt i verden samt samarbejde med så prominente navne som Rod Steward, ikke en fru Hvem-som-helst.

Vi snakkede med Irish på året Tønder Festival, og spurgte til muligheden for at få hende til Danmark igen. Det ville hun gerne, og i tæt samarbejde med 3 andre spillesteder, er det lykkedes for os at lave en forårstur til hende – med start på Høloftet.

Et verdensnavn af de helt store træder op på vores lille scene..

Vi ved med sikkerhed, at Irishs besøg her vil begejstre folk med et stort hjerte for folkmusik og i særdeleshed folk, der har oplevet hende på Tønder. Men vi ved også, at det for de mange er et ukendt navn. Vort håb er derfor, at Høloftets venner og trofaste gæster, vil give koncerten en chance og sig selv en stor musikoplevelse, de ikke kendte til i forvejen. Det garanterer vi… 

Aftenen indledes, som sædvanligt, med koncertmenu.

 
 
 
Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk