fbpx

IRISH MYTHEN

Fredag, 21. januar 2022

Et af de helt store internationale navne inden for Folk og sangskrivning gæster igen Høloftet.

Sidste år fik Høloftets gæster noget af en oplevelse, da den Irsk/Canadiske sangskriver og musiker Irish Mythen på underfundig vis kom på vores plakat.

Vi havde oplevet hende, sin guitar og sangstemme på Tønder Festivalen 2019, hvor hun blæste alt og alle omkuld. Vi fik – sammen med et par andre spillesteder – overtalt hende til at komme på en eksklusiv danmarksturne, som også inkluderede Høloftet. Og et udsolgt Høloft fik sig en kæmpe oplevelse.

Irish blev her dengang nogle dage, og venskabet gør nu, at vi igen engang kan præsentere hende på Høloftet – nemlig lørdag d. 8. januar 2022.

Irish Mythen turnerer flittigt i Canada, USA, Europa samt ikke mindst Australien, som hun har besøgt utallige gange. Hun er, med årligt 180 jobs rundt i verden samt samarbejde med så prominente navne som Rod Steward, ikke en fru Hvem-som-helst. Hendes både rå men også blide stemme gør, at hun kommer langt ud over scenekanten. Med sine tekster og sublime guitarspil rammer og rør hun sit publikum ud over det sædvanlige.

Det er med andre ord et verdensnavn af de helt store, der træder op på vores lille scene…

Vi ved med sikkerhed, at Irishs besøg her vil begejstre folk med et stort hjerte for folk musik og i særdeleshed folk, der har oplevet hende på enten Tønder eller Høloftet sidst. Men vi ved også, at det for de mange er et ukendt navn. Vort håb er derfor, at Høloftets venner og trofaste gæster, vil give koncerten en chance og sig selv en stor musikoplevelse, de ikke kendte til i forvejen. Det garanterer vi… 

Aftenen indledes med en koncertbuffet:

Dansk kalve culotte stegt med rosmarin og hvidløg, risede svampe, spidskål og rødløg. Lækker salat med mild Dijon dressing, ristede kartofler og rødvinssauce.

 
 
 
Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk