fbpx

Høloftets historie

Vi er super glade og stolte over spillestedet Høloftet. Vi elsker at have gæster på det gode, gamle loft, og det er sjovt at tænke på, hvordan det hele er blevet til, og hvor mange gode venner, vi skylder en tak for at have givet os troen og muligheden for at lave et spillested så langt ude på landet…

Da vi fik fjernet kornet og høet fra Høloftet, kom det ud af en snak mellem os og en stor flok lokale kunsthåndværkere. Vi havde fået den idé, at vise de mange lækre ting frem, som så utroligt mange mennesker gik og syslede med. Filtning, stenslibning, smykkeproduktion, maleri, træarbejde og meget andet fyldte Høloftet en augustweekend i 2013. Der var mange besøg, liv, forundring og glade dage, og om aftenen var der en lille vinsmagning, tapasanretning og efterfølgende koncert… vi var igang.

Endnu et år gik, og da vi i 2014 havde fået lov til at lave en personaledag for en større lokal virksomhed, var det med ønsket fra virksomheden om, at eftermiddagen skulle indeholde noget fagligt, hvorefter vi gerne måtte levere en vinsmagning, noget lækkert mad og en stor musikalsk oplevelse. Vi blev rigtig glade, da Signe Svendsen, som kendte til vores overvejelser om Høloftet som et oplevelsessted, sagde ‘ja’ til at komme og give SOLO-koncert denne sommeraften. Med hendes besøg og gæsternes begejstring gik det op for os, hvad Høloftet kan…Det er intimt, vedkommende og helt tæt på.

Vi kan ikke takke vore musikalske venner og Høloftets gæster nok for, at stedet har udviklet sig til et lille bitte spillested. Musikerne har haft lyst til at prøve stedet af, og gæsterne har bakket os og dem op.

TAK!

I 2016 stiftedes Høloftets venner – en støtteforening, som med medlemmernes støtte gør det muligt, at lave endnu flere arrangementer – helt tæt på!

 


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os