fbpx

HØLOFTETS SOMMERDAG INKL. KONCERT MED JORDANS DRIVE

Onsdag, 29. juni 2022

Høloftets Venner har leget med idéen et stykke tid; at lave nogle sommerdage på og omkring Høloftet, hvor store og små kan mødes til hygge, naturoplevelser, fortællinger, udstilling, fællesspisning og koncert. Nu kan vi afsløre først dag, som slutter med en koncert med forrygende Jordans Drive

Jordans Drive river dig ind i en verden af glæde, crazyness og musik i verdensklasse med sprudlende energi, smittende humør og akrobatiske stunts. Det danske orkester har turneret flittigt både i og udenfor Danmark. Der er garanti for fart over feltet på alle instrumenter.

I kan hoppe ud og ind af programmet – komme med, når det passer jer. Det meste er gratis, men koncerten skal man bestille billet til, og skal det være lidt nemt, kan man også bestille en grillbakke i stedet for selv at have med.

Program fra kl. 15.00

  • Salg af kaffe og kage
  • Afmærket vandrerute
  • Ta’ en tur på stranden – husk badetøj
  • Indendørs udstilling af lokale kunsthåndværkere
  • Kongespil og stigegolf i haven

Kl. 17.00 – 18.00 Lokal fortælling – Rundvisning og Vinsmagning (kan bookes på dagen)

Kl. 17.30 Vi tænder den store grill. Man kan selv medbringe mad eller ved billetkøb forudbestille en grillbakke med al tilbehør fra Cafe Aas – til kr. 100,- pr. person.

Drikkevarer købes i vores bar

Kl. 19.30 Sommerkoncert med Jordans Drive

 
 
 
Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk