fbpx

NIELS HAUSGAARD ØVER PÅ HØLOFTET

Lørdag, 8. december 2018

Niels Hausgaard skal igen engang på landevejen. Start januar tager han hul på endnu en tour, der bringer ham rundt i hele landet. Men der skal testes og prøves af, og vi er vildt begejstrede for, at han igen gerne vil bruge Høloftet til det formål. Og det bliver en rigtig øveaften. Noget bliver godt, noget skal måske aldrig se dagens lys igen. Ingen ved hvordan det skal ende – ikke engang Niels. Men sikkert er det: Det bliver unikt og uforudsigeligt… og publikum på Høloftet denne aften vil i høj grad være med til at præge det show, som Hausgaard til Januar skal ud med..

Der er denne aften ikke spisning, men vi åbner dørene 1 time før showstart, så man kan sidde og få sig et glas inden Hausgaard går på..

Obs: Der kan MAX købes 4 billetter pr. kunde

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk