DODO SYNGER BENNY ANDERSEN

Fredag, 25. september 2020 

Fredag, d. 25. september 2020
Dodo Gad synger Benny Andersen

Kan Svante være en kvinde? Det spørgsmål og andre observationer om kvindelige Svanter ’s genvordigheder, kan du får svar på, når du d. 25. september kan komme til en eksklusiv koncert med Dodo Gad på Høloftet og denne aften få hendes fortolkninger af Benny Andersens “Svantes viser”.

I 2009 stødte Dodo ind i Benny Andersen i forbindelse med et projekt for Unicef, hvor Benny og Dodo optrådte sammen. Efter utallige opfordringer og en længere proces, udkom i 2011, det første soloudspil fra Dodo i form af CD-en ”DodoBennyBossa”. Dodo var faldet pladask for Svantevisernes humoristiske sortsyn, som musikalsk talte helt naturligt, ind i Bossanovaens melankolske og jazzede tone. Siden har hun, ind imellem sit arbejde med Dodo & the Dodos, optrådt med et udvalg af de klassiske Svante viser fra hendes første lunt svingene solo CD.

25. september bliver en skøn aften i bossanovaens tegn, i Benny Andersens tegn og i kvindelige Svanters tegn! Med sig har Dodo følge af Jeppe Holst på guitar og Jens Rud på bas og percussion.

Aftenen på Høloftet indledes som altid med koncertmenu

 
Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os