fbpx

DISSING, DISSING OG LAS

Lørdag, 12. november 2022

Når Dissing, Dissing & Las går på scenen på Høloftet d. 12. november, er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet. Det ved vi, for de tre herrer er gået hen og blevet Høloftets rigtig gode venner, har tit været forbi og når de har noget nyt på programmet, kommer de gerne igen. Og denne aften bliver noget særligt, når de rare drenge giver en koncert med titlen ”De bedste danske sange”.

Hvad der er bedst, afhænger af ørerne, der hører. Dissing & Las beskriver her, hvordan repertoiret til koncerten er blevet udvalgt:

“Vi sad en aften og drømte os hen.. Ah, tænk hvis det var os der havde lavet Barndommens Gade, ..eller Skygger af skønhed, …eller den, …eller den..”

”Og så blev vi enige om at lade som om. Og prøve at synge dem, som var det vores. Hvilket det jo på en måske også er. For det er sange vi allesammen ejer i vores hjerter”

“Vi tager hvad vi vil fra vores egne album, og så de sange på dansk, vi bare MÅ have med denne aften. Hovedsageligt sange fra de sidste par århundreder, men det er ingen regel.”

“Vi vil gerne fremføre tekster med almen gyldighed og håb. Tekster som kan høres og forstås forskelligt, alt efter hvem man er. Holdningsfyldte uden at være fingerpegende, og som handler om rigtige mennesker og relationer. Smukke melodier med akkorder, der taler til noget basalt i os.”

Sådan lyder årets programerklæring fra Dissing & Las, der har etableret sig i toppen af den danske blues og rock-scene. Der er ingen der spiller sammen som Dissing & Las. Den indbyrdes forståelse og smidige timing, der præger musikken, er i særklasse. Det er en aften, vi i den grad ser hen til.

Aftenen indledes traditionen tro med en koncertbuffet

 

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk
Hvordan foregår Picnic på Plænen-koncerterne?

Vores Picnic på Plænen koncerter foregår på plænen bag Høloftet. Koncerterne er med siddende publikum, og vi har stillet en stol klar til dig, når du kommer. Hvis du ønsker at sidde ved et klapbord eller lignende, skal dette selv medbringes.

Ved ankomst får du udleveret både en mad-billet og en dessert-billet, som begge kan indløses. Du får også udleveret al nødvendig service. Drikkevarer kan tilkøbes i vores bar, Møddingsplanken. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller eget mad til arrangementerne.

Hvis du er på udkig efter overnatningsmuligheder i nærheden efter koncerten, så kig gerne på siden Overnatning. Der er vi kommet med nogle bud.

En uge inden koncerten skriver vi ud til alle gæster med information om praktik og seatning. Du kan sagtens komme til at sidde sammen med venner, som har købt billet til samme arrangement. Dette og meget andet vil du få mere at vide om i mailen, vi sender ud.