fbpx

BUSTUR TIL "ØSTRIG" - VIL DU MED?

Fredag, 1. marts 2019

Vi – Hargaard Vinimport  – har jo planlagt en smagning med søskendeparret Judith og Stefan fra det østrigske hus Mehofer, hvor der er produceret vin i over 300 år. Men pludselig stod vi uden et sted at være i Struer, men ved hjælp af gode samarbejdspartnere gennemføres denne aften alligevel – nemlig på Høloftet. 

Venøbussen var hurtig til at melde ud, at de godt ville klemme en bustur til Østrig ind i programmet. Der vil derfor kl. 18.00 holde en Venø-bus på Parkeringspladsen på Havnen. I bussen er bønderne Stephan og Judith, og sammen med Bent Hargaard vil de bringe aftenens gæster kvit og frit til Høloftet på Thyholm og retur igen. Der kan – hvis der er behov – samles op i Bremdal, Humlum og Hvidbjerg, og undervejs vil passagererne få lidt snacks sammen med aftenens første glas fra de østrigske vinproducenter.

På Høloftet venter en 4 retters menu, som bliver leveret af Gl. Amstrup slagteren. Menuen tager udgangspunkt i det østrigske landkøkken, og det passer perfekt til den vinmenu, som er inkluderet i prisen.

Undervejs vil Judith og Stephan fortælle om deres vine, regionen Wagram nord for Wien, hvor de holder til, og i det hele taget tage os med til det dejlige alpeland.

Kl 23:00 holder Venøbussen klar til at bringe gæsterne sikkert retur til opsamlingsstederne. 

Prisen for denne aften inkl. 5-glas vinmenu, 4 retter mad og en gratis bus tur/retur vil være 500,- pr mand.


Lyder det som noget for dig?
Så kan du tilmelde dig efter først til mølle princippet på min mail bent@hargaardvinimport.dk eller på mit telefonnummer: +4540875758

Hargaard Vinimport og Høloftet
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

 

Aftenens menu

Velkomst
Mehofer Sekt

Vintersuppe fra Wagram
Mehofer Vagram Vivo Rosé

Wienerschnitzel
– med ristede kartofler, rødvinssouffle samt rødder
Mehofer Grüner Veltliner

Schweinhaxe
– Rustik svineskank 
Mehofer Neydek Cuvée Barrique

Apfelstrudel 
– klassisk østrigst æblekage 
Mehofer Eiswein


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os