BULL OG HJORTH INTIMKONCERT

Fredag, 5. februar 2021

Vi har landet en aftale med Gorm Bull og Palle Hjorth.

Gorm Bull og Palle Hjorth leverer danske sange med plads til både tårer og grin. Der er garanti for en underholdende, eftertænksom og rørende koncert på Høloftet.

Grin, gråd, eftertænksomhed og vellyd. Du kommer hele vejen gennem følelsesregistret når to af landets bedste performere leverer lyrik på en helt ny måde. Palle Hjorth er kendt fra bl.a Savage Rose, Poul Krebs og Peter Sommer. Du har måske set ham gå temmelig amok på tangenterne til en koncert med et af ovennævnte bands? I 2014 modtog han en Steppeulv som årets musiker. Gorm Bull var manden bag slagsangen ”Danmarks Jernhårde Ladies” og har deltaget i Dansk Melodi Grandprix i både 1993 og 1996. De står bag 6 udgivelser; bl.a. ”Noget om Voksenliv” og aktuelle “Himlen Og Dybet”.

Det bliver en aften på stolerækker, med 107 gæster, som vi kender det i dag. Skulle verden se helt og aldeles anderledes ud til den tid, kunne vi nemt finde på at tilbyde spisningen inden koncerten.

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk