fbpx

BULL&HJORTH LIVEKONCERT PÅ FACEBOOK

Fredag, 5. februar 2021

Den planlagte koncert med Bull&Hjorth fredag d. 5. februar hang i en tynd tråd. Høloftet er lukket ned og der er stille. Men ifbm. En tidligere koncert på Bull&Hjorths facebookside, inviterede vi de to musikere til at streame fra Høloftet, hvis restriktionerne forhindrede dem i at gennemføre den oprindelige koncert.

Gorm Bull og Palle Hjorh takkede ja, og det er derfor helt vildt dejligt at kunne annoncere, at koncerten d. 5. februar kl. 20.00 bliver, og at den bliver streamet fra både Høloftets samt Bull&Hjorths facebookside. Glæd jer til en aften med både grin og tårer. Der er basis for en underholdende, eftertænksom og rørende koncert.

Koncerten varer cirka 75 minutter, og man er mere end velkommen til at kommentere og stille spørgsmål undervejs. Både til Høloftet og til Bull&Hjorth.

Vi GLÆDER os!

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk
Hvordan foregår Picnic på Plænen-koncerterne?

Vores Picnic på Plænen koncerter foregår på plænen bag Høloftet. Koncerterne er med siddende publikum, og vi har stillet en stol klar til dig, når du kommer. Hvis du ønsker at sidde ved et klapbord eller lignende, skal dette selv medbringes.

Ved ankomst får du udleveret både en mad-billet og en dessert-billet, som begge kan indløses. Du får også udleveret al nødvendig service. Drikkevarer kan tilkøbes i vores bar, Møddingsplanken. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller eget mad til arrangementerne.

Hvis du er på udkig efter overnatningsmuligheder i nærheden efter koncerten, så kig gerne på siden Overnatning. Der er vi kommet med nogle bud.

En uge inden koncerten skriver vi ud til alle gæster med information om praktik og seatning. Du kan sagtens komme til at sidde sammen med venner, som har købt billet til samme arrangement. Dette og meget andet vil du få mere at vide om i mailen, vi sender ud.