fbpx

BOBO MORENO - BO STIEF - OLE KOCK HANSEN

Fredag, 4. marts 2022
Dansk trio i verdensklasse kommer tilbage til Høloftet.

’Det har været den korteste koncert, jeg nogensinde har været til. Ikke når jeg kigger på klokken, men sådan føltes det’.

Sådan udtalte en gæst, sidste gang disse tre musikere besøgte os og henrykkede et helt Høloft.

Det er tre stærke mænd, der viser følelser og spilleglæde i en trio, der er lige så vellydende som den er simpel: vokal, piano, bas. Uden sikkerhedsnet spiller de, med stor spontanitet, musik i verdensklasse og skaber koncerter, der både byder på grovswing og knappenålsstemning. Genremæssigt befinder de sig mellem det bedste fra Pop, Rythm & Blues og Jazz, med et sangvalg, der spænder over Hendrix, Lennon, Joni Mitchell og Cole Porter.

Bobo Moreno har i de sidste tyve år vist sig som en af de største sangere herhjemme. Ole Kock Hansen og Bo Stief har siden midt-tresserne været toneangivende ikoner på musikscenen. Det er store ord, men I kan rolig forberede jer på en aften, der musikalsk er noget at det mest imponerende, Høloftet har kunnet byde på.

Vi indleder naturligvis med at spise sammen. Menuen er Pochetta med rosmarin kartofler, skysauce med æblemost og bagte gulerødder og selleri timian, samt spidskål og æbler vendt med yoghurt dressing.

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk