fbpx

PICNIC PÅ PLÆNEN - ALLAN OLSEN SOLO // FÅ BILLETTER

Fredag d. 25. juni 2020 

Allan Olsen er tilbage! Nu gi’r vi flere gæster muligheden for at fejre sommeren, friheden og ikke mindst det faktum, at den gode Allan Olsen i juni igen kigger forbi. Det kan godt ske, at verden er af lave. Meget noget af det, vi kan regne med er, at Olsen mindst én gang om året gæster Høloftet. Det er blevet en tradition!

 

’Tak for i år’, sagde han til sit publikum til Picnic på Plænen en sommeraften i august. Til juni er han retur – SOLO med sin guitar – og nu rykker vi igen ud på Plænen. Du kan købe billet til koncerten og du kan købe en lækker koncertmenu leveret af Tambohus Kro.

 

Vi har booket en scene, har skaffet en stol til dig, åbner vores udendørs bar ’Møddingsplanken’ og vil bare se frem til en midsommeraften af de helt skønne. Vi er dybt taknemlige for, at Allan Olsen for 4. gang besøger os. Han er en særdeles velkommen gæst på vores lille scene, og vi ved, at det nemt kan gå hen og blive en uforglemmelig aften.

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk
Hvordan foregår Picnic på Plænen-koncerterne?

Vores Picnic på Plænen koncerter foregår på plænen bag Høloftet. Koncerterne er med siddende publikum, og vi har stillet en stol klar til dig, når du kommer. Hvis du ønsker at sidde ved et klapbord eller lignende, skal dette selv medbringes.

Ved ankomst får du udleveret både en mad-billet og en dessert-billet, som begge kan indløses. Du får også udleveret al nødvendig service. Drikkevarer kan tilkøbes i vores bar, Møddingsplanken. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller eget mad til arrangementerne.

Hvis du er på udkig efter overnatningsmuligheder i nærheden efter koncerten, så kig gerne på siden Overnatning. Der er vi kommet med nogle bud.

En uge inden koncerten skriver vi ud til alle gæster med information om praktik og seatning. Du kan sagtens komme til at sidde sammen med venner, som har købt billet til samme arrangement. Dette og meget andet vil du få mere at vide om i mailen, vi sender ud.


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os