fbpx

OPERA PÅ HØLOFTET

Lørdag, 8. februar 2020
De kom på Høloftet en februar aften i 2019 og leverede charme, store følelser og en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. De bragte Operaen ud til Vandkanten. De vil rigtig gerne tilbage igen, og det er vi taknemlige for. Og når Guido Paevatalu d. 8. februar 2020 tager sin trup med til Høloftet igen, er det med endnu én sanger. Udover tenoren Niels Jørgen Riis og Guido Paevatalu selv, skal vi denne aften også nyde en sopran, som har sunget på den kgl. operanemlig Julie MeeRa Albertsen.

De treakkompagneres af den internationale kendte Leif Greibe.

Gl. Amstrup slagteren serverer en skøn starter, inden vi skal opleve første del fra den lille scene på Høloftet. Og ovenpå den efterfølgende koncertbuffet vil Guido Paevatalu, Julie MeeRa og Niels Jørgen Riis igen fylde Høloftet med historier og sang, og det bliver med de helt store følelser – fra de største tragedier til det glædeligste og muntre. Vi ved, at en stor oplevelse venter!

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk
Hvordan foregår Picnic på Plænen-koncerterne?

Vores Picnic på Plænen koncerter foregår på plænen bag Høloftet. Koncerterne er med siddende publikum, og vi har stillet en stol klar til dig, når du kommer. Hvis du ønsker at sidde ved et klapbord eller lignende, skal dette selv medbringes.

Ved ankomst får du udleveret både en mad-billet og en dessert-billet, som begge kan indløses. Du får også udleveret al nødvendig service. Drikkevarer kan tilkøbes i vores bar, Møddingsplanken. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller eget mad til arrangementerne.

Hvis du er på udkig efter overnatningsmuligheder i nærheden efter koncerten, så kig gerne på siden Overnatning. Der er vi kommet med nogle bud.

En uge inden koncerten skriver vi ud til alle gæster med information om praktik og seatning. Du kan sagtens komme til at sidde sammen med venner, som har købt billet til samme arrangement. Dette og meget andet vil du få mere at vide om i mailen, vi sender ud.


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os