fbpx

Generalforsamling og Gratis koncert – Høloftets Venner

søndag, 18. juni, 2023 - 12.30

Årets generalforsamling afholdes søndag d. 18. juni.

Søndag, fordi vi håber at se så mange af jer – også jer, der kommer lidt længere væk fra. Som altid indeholder dagen jo en generalforsamling og en gratis koncert, men vi håber og tror på, at I igen alle sammen vil tage imod tilbuddet om at spise sammen, inden det formelle og musikken. Og både mad og musik er vi glade for at kunne løfte sløret for nu.

Musikken

En stærk vokal, en akustisk guitar og en fod i størrelse 47! Det er de få elementer, der udgør Mike Andersens solokoncept. Et koncept, der er så godt, at det i 2020 blev belønnet med en DMA-award. En statuette som Mike nu har to af. DMA fagjuryens begrundelse lyder bl.a.: ”Ingen tvivl om, at Mike Andersen er et af Danmarks stærkeste kort på bluesscenen”… ”Cadeau for at turde springe ud som solo-artist og storyteller”…

”Mike Andersen formår at fastholde publikums opmærksomhed i et nøgent arrangement, hvor han sidder alene med sin guitar, med lidt støvletramp og en soulstemme, der står skarpt”.

Mike Andersen har altså masser af gode historier og gode sange i sin guitarkasse, og vi er helt vilde med, at vi har kunnet få ham til at tage turen til Høloftet.

Maden

Som sidste år har vi fået overtalt Uffe til at tage turen herned med maden. Og det var såmænd ikke så svært endda. Uffe, som også er madleverandøren til sommerens Picnic På Plænen koncerter, vil rigtig gerne ned til os. Og i forhold til menuen, var det slet ikke svært. Det bliver på helt samme måde som sidste år Stroganoff serveret med kartoffelmos, rødbeder, ristede svampe og purløg. Prisen er kun kr. 150,- pr. kuvert, og så er der også kaffe og kage med i prisen

Dagen starter med spisning kl. 12.30, generalforsamling kl. 14.30 og koncert med Mike Andersen kl. 15.00

I de kommende nyhedsbreve vil vi sende link afsted, som I kan tilmelde jer på. Og er I utålmodige, skal I bare sende os en mail på mail@hoeloftet.dk – så sender vi jer linket!

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk