En italiensk aften med Eva Ravnbøl

fredag, 2. september, 2022 - 18.00

“I må få hele universet, blot jeg må få Italien”

Komponisten Giuseppe Verdi var ikke i tvivl.

Det er Eva Ravnbøl heller ikke. I godt 30 år har hun boet og arbejdet i Rom, hun har stiftet familie i den italienske hovedstad og hun er på mange måder lige så italiensk, som hun er dansk.

Gud er Italiener er hendes personlige portræt af det land, der blev hendes. Det er blevet til en bog og et foredrag om Berlusconi, uldne undertrøjer, mode, la dolce vita og farlige appelsiner. Om fodbold, pasta, paven, scootere og farverige svigermødre. Om corona, katastrofer og korruption.

Først og fremmest er GUD ER ITALIENER dog en kærlighedserklæring til et land og et folk – og en opfordring til at lære at leve lidt mere på italiensk.

Fredag d. 2. september tager Eva Ravnbøl os med til Rom, til Italien og under overskriften FORTÆLLINGER FRA MIT ANDET FÆDRELAND vil hun med garanti berige os med sin store viden om støvlelandet og krydre det med spændende og underholdende fortællinger.

Aftenen på Høloftet indledes med et glas Prosecco og en italienskinspireret menu, og baren er fyldt med lutter italienske vine denne aften.

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk