Køb billetter..

THOMAS BUTTENSCHÖN - TILBAGE PÅ DANSK

20. september 2019
Den anmelderroste og folkekære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn pakker tasken og drager ud i det ganske land med sit seneste show “Tilbage På Dansk”

HR. WEYSE OG DET STORE KAFFEBORD

22. september 2019
Kom med bag kameraet, se fraklip, høre sangene og nyd den store kagebuffet, når Hr. Weyse – Jens Jacob Tychsen – gæster Høloftet. (Foto: Mike Kollöffel)

NIKOLAJ STOKHOLM

1. oktober 2019
Nikolaj Stokholm er én af Danmarks største på sit felt, og vi glæder os meget til igen at byde ham velkommen på vores scene.

NIKOLAJ STOKHOLM - EKSTRA AFTEN

2. oktober 2019
Nikolaj Stokholm er én af Danmarks største på sit felt, og vi glæder os meget til igen at byde ham velkommen på vores scene.

PER WORM INTIMKONCERT

11. oktober 2019
Per Worm spidder samfundet i ord og sange. Den nordjyske humorist og sangskriver vender tilbage til Høloftet..

 

NORTHERN ASSEMBLY

26. oktober 2019
NORTHEN ASSEMBLY er en forsamling af nordiske musikere med en fælles kærlighed til historier og musik.  Vi har nydt dem på flere festivaler, og nu gæster de Høloftet.

POUL KREBS SOLO - UDSOLGT

31. oktober 2019
Vi glæder os umådeligt over at kunne annoncere, at den store sangskriver, Poul Krebs, igen kommer på Høloftet.

ANNA WIRSÉN OG CHRISTIAN ALVAD

21. november 2019
Christian Alvad og Anna Wirsén – en musikalsk fortælling om olivenolie..

MOONJAM TRIO - UDSOLGT

23. november 2019
Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM, som endelig kommer på Høloftet…  

OPERA PÅ HØLOFTET

8. februar 2020
De kom på Høloftet i februar og leverede charme, store følelser og en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige – og nu vender de tilbage..

SIGNE SVENDSEN

6. marts 2020
Signe Svendsen har en helt særlig plads på Høloftet, og til marts vender hun tilbage igen – med helt nye sange og gode fortællinger.

MØLLER OG THEESSINK

14. marts 2020
På Høloftet for 3. år i træk! Vi er helt vilde med, at vi igen får besøg af disse 2 kapaciteter og fantastiske musikere..

STØT HØLOFTET..

…med et medlemsskab af Høloftets venner for årligt kr. 50,- Så adviserer vi dig nogen tid, inden nye arrangementer bliver sat til salg og bruger din støtte til at få både de helt store, men også de lidt ukendte navne til Høloftet.

GAVEKORT

Du kan også købe et gavekort hos os, som både kan bruges til arrangementer på Høloftet eller til køb af vin. Send os blot en mail på mail@hoeloftet.dk


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os


Oplysningslinks
Cookies
Privatlivspolitik