Køb billetter..

Fællessang på Plænen

16. juni 2022
Struer Sangkraftscenter inviterer dig, din familie og venner til fællessang. Det vil foregå ved Høloftets hyggelige udendørs plæne. 

HØLOFTETS SOMMERDAG INKL. KONCERT MED JORDANS DRIVE

29. juni 2022
Store og små mødes til hygge, naturoplevelser, fortællinger, udstilling, fællesspisning og koncert. Første sommerdag afsluttes med koncert med forrygende Jordans Drive.


HØLOFTETS SOMMERDAG INKL. KONCERT MED GRASSOLIN

13. juli 2022
Store og små mødes til hygge, naturoplevelser, fortællinger, udstilling, fællesspisning og koncert. Første sommerdag afsluttes med koncert med festlige Grassolin.


PICNIC PÅ PLÆNEN MED ESTER BROHUS & KNUD MØLLER

11. august 2022
Ester Brohus og Knud Møller har besluttet sig for at tage på duo turné sammen – og de åbner sommersæsonen på Høloftets plæne!

PICNIC PÅ PLÆNEN MED LIS SØRENSEN

12. august 2022
Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre..

PICNIC PÅ PLÆNEN MED SIGNE SVENDSEN

18. august 2022
En af Høloftets helt særlige venner kommer for første gang til Picnic På Plænen og ta’r et par af Danmarks skønneste musikere med..

PICNIC PÅ PLÆNEN MED SKO & TORP

19. august 2022
Et af 1990’ernes absolutte største danske musiknavne – bl.a. fordi radioerne ikke kunne slippe duoens vellyd. Nu kommer de heldigvis forbi Høloftets Plæne.

PICNIC PÅ PLÆNEN MED ALLAN OLSEN

20. august 2022
Efter ialt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender.

En italiensk aften med Eva Ravnbøl

2. september 2022
Når Eva Ravnbøl tager os med til Rom, til Italien og under overskriften FORTÆLLINGER FRA MIT ANDET FÆDRELAND vil hun med garanti berige os med sin store viden.

Nikolaj Stokholm tester nye jokes

6. september 2022
Høloftet har før lagt scene til Nikolaj Stokholm, når han skulle ud og prøve nyt materiale af. Nu kommer Stokkefar tilbage og tester sine nyeste jokes af.

Nikolaj Stokholm tester nye jokes

7. september 2022
Høloftet har før lagt scene til Nikolaj Stokholm, når han skulle ud og prøve nyt materiale af. Nu kommer Stokkefar tilbage og tester sine nyeste jokes af.

EVERYBODY'S TALKING

28. oktober 2022
Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse.

DISSING, DISSING OG LAS

12. november 2022
Når Dissing, Dissing & Las går på scenen, er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet.

JULEKONCERT MED MARIE CARMEN KOPPEL

26. november 2022
Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen, hvorfor hun hvert år synger julen ind med amerikanske carolls og juleklassikere.

BLIV EN DEL AF HØLOFTETS VENNER

Tusind tak for at ville støtte Høloftet!
Dit medlemskab til kr. 75,- (plus billetgebyr på kr. 20) er simpelthen med til at gøre det muligt, at lave endnu flere arrangementer – helt tæt på…

Til gengæld vil vi advisere dig nogen tid, inden nye arrangementer bliver sat til salg og bruge din støtte til at få både de helt store, men også de lidt ukendte navne til Høloftet.


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os