Køb billetter..

KNUD MØLLER OG HANS THEESSINK - UDSOLGT

22. marts 2019
Vi fejrer ankomsten af den nye Rosato fra Sugame med et brag af en fest. Knud Møller og Hans Theessink er tilbage, og fylder Høloftet med fremragende Blues.

SØS FENGER TRIO - UDSOLGT

6. april 2019
Glæd dig til en koncert, hvor Søs personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde og kvinde – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

HUSH INTIMKONCERT - UDSOLGT

3. maj 2019
Duoen HUSH bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann, gæster endnu engang Høloftet.

NIKOLAJ STOCKHOLM - UDSOLGT

23. maj 2019 
Nikolaj Stokholm er én af Danmarks største på sit felt, og vi glæder os meget til at byde ham velkommen på vores lille scene – helt tæt på.

NIKOLAJ STOCKHOLM - UDSOLGT

24. maj 2019
Nikolaj Stokholm er én af Danmarks største på sit felt, og vi glæder os meget til at byde ham velkommen på vores lille scene – helt tæt på.

FØDSELSDAGSKONCERT

10. august 2019
Til august er det 5 år siden, at de første toner lød fra den lille scene på Høloftet. Og sådan en fødselsdag skal fejres..

HR. WEYSE OG DET STORE KAFFEBORD

22. september 2019
Kom med bag kameraet, se fraklip, høre sangene og nyd den store kagebuffet, når Hr. Weyse – Jens Jacob Tychsen – gæster Høloftet. (Foto: Mike Kollöffel)

NORTHERN ASSEMBLY

26. oktober 2019
NORTHEN ASSEMBLY er en forsamling af nordiske musikere med en fælles kærlighed til historier og musik.  Vi har nydt dem på flere festivaler, og nu gæster de Høloftet.

MOONJAM TRIO

23. november 2019
Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM, som endelig kommer på Høloftet…  

STØT HØLOFTET..

…med et medlemsskab af Høloftets venner for årligt kr. 50,- Så adviserer vi dig nogen tid, inden nye arrangementer bliver sat til salg og bruger din støtte til at få både de helt store, men også de lidt ukendte navne til Høloftet.

GAVEKORT

Du kan også købe et gavekort hos os, som både kan bruges til arrangementer på Høloftet eller til køb af vin. Send os blot en mail på mail@hoeloftet.dk


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os


Oplysningslinks
Cookies
Privatlivspolitik