fbpx

HANNE BOEL AKUSTISK TRIO - UDSOLGT

Fredag, 23. november 2018

Det har været magisk de sidste 2 år, hvor Hanne Boel er kommet forbi sidst på sæsonen. Hun har begge gange fyldt loftet – ikke blot med gæster – men også med en intimitet og nærvær, som vi sjældent har oplevet.

Vi kunne melde udsolgt alt for tidligt sidste år, og både vi og Hanne Boel var sikre på, at vi måtte lave en aftale igen. Og det har vi gjort.

Den danske sangerinde har igen samlet den akustisk trio bestående med de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, og så ved vi, hvad der venter..

….EN STOR OPLEVELSE

Vi tilbyder stadig at starte aftenen på Høloftet med en tapasbuffet, så længe, der er billetter til det, og så glæder os til at se jer, der ikke nåede at få billet sidst..

Se ofte stillede spørgsmål om arrangementer længere nede på siden. 

Kan jeg bytte eller refundere min billet?

Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?

Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.

Hvordan seater I?

Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.

Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?

Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.

Er stedet handicapvenligt?

Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk