fbpx

ANNA WIRSÉN OG CHRISTIAN ALVAD

Torsdag, 21. november 2019
En musikalsk fortælling med Anna Wirsén og Christian Alvad

Følg med på et oliven-eventyr i SydItalien. Anna og Christi)n fortæller i anekdoter, musik og toner om de glæder, besværligheder og fuldstændigt barokke situationer man kan havne i, når man bliver ejere af en 1.4 hektar olivenlund- med medfølgende ruin.

Om smags-sensationer i den nypressede olivenolie, om kærligheden til træerne, – disse urgamle væsener som har set generationer passere. Om solskin og Tramontane-vinden som blæser himlen ren for skyer, og iøvrigt gerne tager et fortelt med i købet. Om oliens mystik og helsebringende virkninger. Om træets symbolik, med historier der rummer alt – frugtbarhed, livsvisdom, udødelighed, forsoning og urkraft.

Der bliver melodier med duft af rosmarin og mandelblomster – Taubes sydlige eskapader, Sjöbergs længsel og gule citroner blandet med italienske ørehængere og nutidige melodier og sange.

Denne aften kn du også smage på den ufiltrerede organiske koldpressede olie, der normalt aldrig kommer længere end til det lille lokalområde. Passet og høstet med opfundne redskaber, som Storm P. ville have beundret. Lysår væk fra den olie, den europæiske olivenolieindustri vil have dig til at tro er extra jomfruelig.

Og aftenen indledes iøvrigt med en smagsprøve på 2 særdeles lækre vine fra Puglia og undervejs i Christian og Annas musikalske fortælling serveres der en tapastallerken.

Der er kun dette at sige: Benvenuti til en skøn aften på Olivenloftet

Kan jeg bytte eller refundere min billet?
Nej, du kan desværre ikke få din købte billet byttet eller refunderet, da billetter er handlet via Ticketmaster.

Har du købt billetten af en anden eller fået billetten givet i gave, er det i forhold til seatning vigtigt, at du inden koncerten giver os besked om i hvilket navn billetten oprindeligt er købt.

Vi opererer ikke med venteliste.

Er min billet med eller uden mad?
Det fremgår tydeligt både på Ticketmaster og på billetten, om den er med eller uden mad.
Hvordan seater I?
Når vi får gæster på Høloftet, dækker vi altid bordene til de spisende gæster efter, med hvem og hvornår billetterne er købt. På den måde sikrer vi, at man altid kommer til at sidde ved dem, man har købt billetterne med. Der er derfor ingen grund til at komme tidligt for at få pladser sammen.
Kan jeg bestille mad, når jeg har allergener?
Spørgsmål vedrørende allergener i koncertmenuerne kan du få svar på ved henvendelse på bent@hargaardvinimport.dk
Vi kan efter aftale arrangere vegetariske og veganske menuer.
Er stedet handicapvenligt?
Vi har handicapvenlige toiletter i stueplan. Dog ligger Høloftet på 1. sal, og der er kun adgang via en trappe. Er du gangbesværet og ønsker at parkere tæt på indgangen, skal du blot sende os en mail på bent@hargaardvinimport.dk


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os